Seçim 2023

Şebnem Bursalı kimdir?

13 Mayıs 2023 16:52

Şebnem Bursalı,  1972 yılında dünyaya gelen Şebnem Bursalı Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur.Üniversite eğitiminin ardından 1993 ve 1994 yılları arasında Reha Muhtar ile Ateş Hattı isimli programda yapım elemanı ve muhabir olarak TRT'de görev yapmıştır. Daha sonra Gün Gazetesi muhabirliği, Yeni Asır gazetesi köşe yazarlığı yapmış 1995 senesinde Yeni Asır Ankara Temsilcisi olmuştur.

Atv'de İktidar Oyunu haber programı, Sabah Ankara'da Şebnem Bursalı'nın Oltasına Takılanlar isimli köşede, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmenliği, Atv Ankara Temsilciliği, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Sabah muhabir ve röportaj yazarlığı gibi bir çok kurum bünyesinde görev almıştır.

Turkuvaz Medya Grubu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanlık görevinide sürdüren Şebnem Bursalı İşletme üzerine Yüksek Lisans yapmıştır. 2017 yaz sezonunda Washington Mentora College'de eğitim almıştır. Günümüzde ise Hukuk Fakültesinde eğitimini sürdüreceği açıklanmıştır.