Dünya

Şarkıcı Grimes’den “elf kulakları ameliyatı” iması

20 Eylül 2022 14:42

Kanadalı şarkıcı Grimes, bir süredir esprisini yaptığı elf kulağı için ameliyat olduğunu ima ettiği bir fotoğraf paylaştı.

Geçen ay Twitter üzerinden elf kulakları ve vampir dişleri istediğine dair paylaştığı gönderide ‘’Austin ya da LA civarında müthiş/ güvenilir vampir dişleri yapabilecek birini tanıyan var mı? Aynı zamanda aynı civarlarda meşhur bir elf kulakları yapan birini? (hala bu ameliyatı tartışıyoruz çünkü kıkırdak iyileşmediği için kalıcı dikişler gerekiyor)’’ dedi.

Elon Musk'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi olan 34 yaşındaki şarkıcı, paylaştığı bir sonraki gönderide ise ‘’elf kulakları yapımında iyi sonuç veren var mı?’’ dedi.

Daha sonra ise 17 Eylül’de tweet atan Grimes, bandajlı bir fotoğraf paylaşarak açıklama kısmına ‘’çılgınca bir şey yaptım!’’ yazdı.

Elf kulağı yaptırıp yaptırmadığına dair bir şey söylemese de şarkıcı, son gönderisinde şu ifadelere yer verdi: Albüm bitti, miksajını yapıyoruz. Ben ve arkadaşım son şarkıyı estetik kliniğinde tamamladık çünkü çıkmama izin vermediler ve biz buna çok güldük, bu tüm zamanların en ‘Hollywood’ anıydı.