Gündem

Sarıyer'de köpeği boğmaya çalışan şüpheli serbest bırakıldı

28 Kasım 2022 15:37

Sarıyer'de bir kişinin bir köpeği boğmaya çalıştığına dair anlar, cep telefonu kamerası ile kaydedildi. İhbar üzerine gözaltına alınan E.Ç.K, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sarıyer'de 27 Kasım saat 03.30 sıralarında, bir kişinin bir köpeği boğmaya çalıştığı görüldü. Bu anlar, mahalleli tarafından cep telefonu kamerasına ile kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüpheli olarak E.Ç.K.'yi gözaltına aldı ancak şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA'nın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Maden Mahallesi'nde, 27 Kasım gecesi bir kişinin köpeği öldürmeye çalıştığına yönelik bilgi edinilmesi üzerine çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan incelemede, şüphelinin olay yerinden kaçtığı belirlendi. Bir mahallelinin çektiği cep telefonu görüntülerini inceleyerek şüphelinin E.Ç.K. olduğunu tespit eden ekipler, harekete geçti.

Cumhuriyet Mahallesi'nde yakalanan şüpheli, '5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet' suçundan adli makamlara sevk edildi. Şüpheli E.Ç.K, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

TIKLAYIN - Hayvana şiddet bitmiyor: Sokak köpeğini boğarak öldürmeye çalıştı!