Gündem

Hakan Yeşilyurt son yolculuğuna uğurlandı

Hakan Yeşilyurt, Adalılar grubunun kuruluşunda da yer almıştı

11 Şubat 2019 17:19

9 Şubat’ta, Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sanatçı Hakan Yeşilyurt, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Sanat hayatına 1996 yılında Adalılar grubuyla başlayıp ardından Eftelya, Sen Aşksın, Çökertme, Bize Kalan gibi albümleriyle devam eden sanatçı Hakan Yeşilyurt, 9 Şubat'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 'Acıya Gülmek', 'Sen Aşksın', 'Bize Kalan', 'Kömür Gözlerin' gibi popüler şarkıların sahibi Yeşilyurt için bugün Antalya Kültür ve Cem Evi'nde tören düzenlendi.

Yeşilyurt ailesinin güçlükle ayakta durabildiği cenaze törenine katılan sanatçı Onur Akın, Hakan Yeşilyurt'un annesinin elini bir an olsun bırakmadı. Cenaze töreninde sanatçının dostları ve hayranları Yeşilyurt'u son gününde yalnız bırakmadı. Cemevindeki törenin ardından Hakan Yeşilyurt'un cenazesi, sevilen şarkıları eşliğinde Konuksever Mezarlığı'na defnedildi.

Hakan Yeşilyurt kimdir?

1973 doğumlu sanatçı Hakan Yeşilyurt Ankara’da dünyaya geldi. Adalılar isimli müzik grubu ile müzik kariyerine adım attı. Eftelya isimli solo albümü yayınlanan Hakan Yeşilyurt ardından Ateş Hırsızı, Sen Aşksın ve Çökertme albümlerini müzik piyasasına sürdü. En son 2007 senesinde Sen Aşıksın albümünü çıkardı. (DHA)