Gündem

Sanat Yönetmeni Mustafa Ziya Ülkenciler ile Sanat Yönetmenliği Atölyesi

Atölyenin kayıtları başladı, öğrenciler CV ve ön görüşme ile kabul edilecek

02 Nisan 2019 12:38

Famelog Academy’nin sektöre yeni yetenekler kazandırmak hedefiyle düzenlediği Sanat Yönetmenliği Atölyesi’nin kayıtları başladı. Sanat yönetmeni ve eğitmen Mustafa Ziya Ülkenciler’in gerçekleştireceği 6 aylık atölyede, teorik derslerin yanı sıra Beykoz Kundura’da yer alan bazı set alanlarında uygulamalı dersler de yapılacak.

Türkiye’nin en önemli, tarihi ve artistik platosu olan Beykoz Kundura’da yer alan sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy, öğrencilere her biri alanında uzman ve öncü isimler tarafından eğitim verecek.

Eğitimin detayları

Sanat Yönetmenliği Atölyesi’nin eğitmenliğini; Hamam, Eşkıya, Ağır Roman, Salkım Hanımın Taneleri, Filler ve Çimen, Abdülhamit Düşerken, Avrupa Yakası, Karadayı, Diriliş gibi iz bırakan filmlerin ve dizilerin sanat yönetmeni Mustafa Ziya Ülkenciler üstleniyor.

Kayıtları başlayan atölyeye öğrenciler, CV ve ön görüşme ile kabul ediliyor.

17 yaş ve üstü katılımcılara açık olan Sanat Yönetmenliği Atölyesi, 6 ay boyunca çarşamba günleri 18.00 - 21.00, pazar günleri ise 12.00 - 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Dersler, teorik bilgilerin yanı sıra Ülkenciler’in Beykoz Kundura’da yer alan atölyesinde ve yine platoda yer alan bazı set alanlarında uygulamalı olarak yapılacak. 6 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifika almaya hak kazanacaklar.