Spor

Şahin Irmak ile Ertan Saban'ın küfür tartışmasına Sinan Tuzcu da dahil oldu: Aynen ana avrat sövmeye devam

02 Mayıs 2023 09:00

Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, Şahin Irmak'ın Galatasaray'a küfür eden Ertan Saban'la ilgili sözlerine tepki gösterdi. Tuzcu, Ertan Saban iyi Beşiktaşlıdır, kazanmış maçı, kutlamasını yapıyor, bu kadar basit. Saçmalamayın… Eleştirenlerin her birinin ağız dolusu bağıra bağıra söylediği şarkıları da biliriz. Ahlak zabıtası kesilmenin anlamı yok” dedi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan ile başrolü paylaşan Ertan Saban, derbi sonrası eğlenirken Galatasaray’a sarf ettiği küfür nedeniyle gündem oldu. Galatasaray taraftarı Saban’ın oynadığı diziyle ilgili boykot kararı alırken Saban, Galatasaray camiasından özür diledi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile ün kazanan ve birçok filmde rol alan Şahin Irmak da Saban için Instagram’dan, “Ağzından çıkanı duymayan, sevinmeyi bilmeyen bir y…vşak”; Twitter’dan da, “Beşiktaş’ı ve Beşiktaşlı dostlarımı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü GS’li arkadaşı, eşi dostu olduğuna eminim. Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!” paylaşımını yaptı.

Bu paylaşımlar üzerine bu kez Irmak’ın özür dilemesi gerektiği yorumları yapıldı. Bu konuda açılan etiket Twitter’da TT oldu.

Yaşanan bu kaosa Sinan Tuzcu da dahil oldu. Tuzcu “Galatasaray taraftarıyım, çocukluk aşkımdır bilen bilir, yıllarca deplasman demeden maçtan maça koştum, tribün ne söylüyorsa ben de söylerim arkadaş, gereksiz duyar kasmak saçma! Ertan Saban iyi Beşiktaşlıdır, kazanmış maçı, kutlamasını yapıyor, bu kadar basit. Saçmalamayın… Eleştirenlerin her birinin ağız dolusu bağıra bağıra söylediği şarkıları da biliriz. Ahlak zabıtası kesilmenin anlamı yok” dedi.

Bunun üzerine Irmak, Tuzcu’ya, “Aynen Sinan birbirimize ana avrat sövmeye devam. Ahlak zabıtalığının lüzumu yok!” yanıtını verdi.