Gündem

Şahan Gökbakar'dan Kerem Kınık'a 'Recep İvedik' göndermesi: Senin gibilere genelde böyle yapar; özür dile ve istifa et

21 Mart 2023 20:10

Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile Şahan Gökbakar arasında sosyal medyada süren atışma, 'Recep İvedik' filmi üzerinden devam etti. Kınık'ın "Recep İvedik olsa gelir, çorba dağıtırdı" demesi üzerine Gökbakar, Recep İvedik filminden bir sahne paylaşarak, "Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı demiştin ya, biz seni onun yanına yolladık Kerem. Senin gibilere genelde böyle yapar! Şimdi yapman gerekeni yap bakalım! Özür dile ve istifa et..." ifadelerini yazdı.

Oyuncu Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a sosyal medya hesabından özür ve istifa çağırısı yaptı.

Gökbakar önce, "Seni unuttum zannetme yakışıklı. Babaaaam, dedeeeeem, öğretim görevlim, afette çadır ve konserve satanım..." yazdı. Kınık bu paylaşıma, "Şahan, gelsene afet bölgesine. Birlikte depremzede vatandaşlarımıza hizmet edelim. Bak ben 40 günde bölgede 15 bin kilometre yol yapmışım. İnan kaba - saba da olsa içinde insaniyet ve vicdan taşıyan 'Recep İvedik', gerçek hayatta yaşasaydı o gelir, bizimle birlikte hizmet eder; çorba, yemek dağıtırdı. Haydi gel sahaya, dertleşiriz biraz." ifadesiyle yanıt verdi.

Kınık'ın 'Recep İvedik' hatırlatmasına yanıtsız kalmayan Gökbakar, Recep İvedik 7 filminden bir sahne paylaştı. Videoda filmden, müteahhit firmasının yetkilisini halkın önüne getirerek özür dilettiği sahneyi paylaşan Gökbakar, gönderisine, "Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı demiştin ya, biz seni onun yanına yolladık Kerem. Senin gibilere genelde böyle yapar! Şimdi yapman gerekeni yap bakalım! Özür dile ve istifa et..." diye yazdı.

Şahan Gökbakar'ın paylaştığı Recep İvedik 7 filminde yer alan sahne: