Yaşam

Sagopa Kajmer’den babasını kaybeden Ceza'ya başsağlığı

"Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum..."

08 Haziran 2019 00:12

Türkiye’de Rap müziğinin önemli temsilcilerinden olan Ceza’nın babası Danyal Özçalkan hayatını kaybetti. Uzun süredir Ceza ile görüşmediği bilinen Sagopa Kajmer, Ceza'ya ve kardeşi Ayben'e Twitter'dan başsağlığı diledi.

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden rap şarkıcısı Ceza’nın babası Danyal Özçalkan için Üsküdar’da bulunan Çinili Camii’nde düzenlenen törene, aile dostları ve yakınları ile Ceza’nın çok sayıda hayranı katıldı. Taziyeleri, Ceza ve kardeşi Ayben kabul etti. Tören sırasında Ayben, babasının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. 

“Hayatımın en acı günlerinden biri” 

Gözyaşlarına boğulan Ceza ise, “Çok üzgünüz. Hayatımın en acı günlerinden birini yaşıyorum ben şu anda. Bundan sonra hayat tabi ki farklı olacak. Bunu yaşayan insanlar daha iyi bilir. Bu acıyı yaşayan herkese ve sevdiklerime sabır diliyorum” dedi.  Çinili Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı, dualar edildi. ‘Danyal 34’ yazılı formanın örtülü olduğu tabut omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Özçalkan, Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Sagopa Kajmer’den başsağlığı

Sagopa Kajmer, Twitter’dan paylaştığı mesajda “Osibisa'yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir.Efendi ve babacan baba.Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.