Gündem

Sabancı Holding'den deprem bölgesine yardım: Halkımıza tahsis ettiğimiz kaynak 2 milyar liraya ulaştı, tüm yaralar sarılana kadar sahadayız

15 Şubat 2023 22:56

Sabancı Holding "Bugüne dek enerji, arama kurtarma, barınma, gıda ve temel ihtiyaç dağıtımı alanlarında depremden etkilenen halkımıza tahsis ettiğimiz kaynak 2 milyar TL’ye ulaştı. Depremden etkilenen halkımıza umutlu bir gelecek kurmak için şimdi ve tüm yaralar sarılana kadar sahadayız. Seferberliğimiz devam ediyor" açıklamasını yaptı. 

Sabancı Holding deprem bölgesine yönelik çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, 15 bin trafoya yeniden enerji sağlandığı; 750 konteyner ev, 148 mobil tuvalet ve 75 bin yardım paketinin gönderildiği belirtildi. 

Sabancı Holding'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"Sabancı Topluluğu olarak, şirketlerimiz ve Sabancı Gönüllüleri ile ilk günden itibaren sahadayız, yaraların sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bugüne dek enerji, arama kurtarma, barınma, gıda ve temel ihtiyaç dağıtımı alanlarında depremden etkilenen halkımıza tahsis ettiğimiz kaynak 2 milyar TL’ye ulaştı.

Bu sürecin uzun bir maraton olduğunu biliyoruz. Bölgedeki 7.000 çalışanımız, yakınları ve depremden etkilenen halkımıza umutlu bir gelecek kurmak için şimdi ve tüm yaralar sarılana kadar sahadayız.

Seferberliğimiz devam ediyor."