Gündem

Sabah başyazarı Mehmet Barlas: 6'lı masa elemanlarına can suyu gibi gelen "mahkûmiyet" kararının rüzgârı uzun sürmeyecek

18 Aralık 2022 09:44

Sabah başyazarı Mehmet Barlas, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak cezasının muhalefet üzerindeki etkisinin kısa sürede kaybolacağını belirterek "Görüldüğü gibi Kemal Kılıçdaroğlu dışındaki 6'lı masa elemanlarına can suyu gibi gelen "mahkûmiyet" kararının rüzgârı uzun sürmeyecek. Bir tarafta plan, proje ve icraat, diğer tarafta ise küresel güçlerden destek alan hamaset siyaseti var. Seçmen her seçimde olduğu gibi ferasetiyle doğruyu görecektir" ifadelerini kullandı.

Barlas, Erdoğan'ın Mardin'deki sözlerini paylaşarak "6'lı masaya da "Hodri meydan" diyerek adaylarının açıklanmasını isteyen Erdoğan, "Cumhur İttifakı adayını açıklamış ve meydanlarda. Toplanıp dağılmaktan başka iş yapmayan 6'lı masa ve ortaklarının yüreği yetiyorsa çıkıp adaylarını açıklasınlar. Bize isim fark etmez, çamura yatmadan 'Bizim adayımız bu' deme cesaretini göstersinler" dedi" diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayın...