Spor

Ryan Kent'in liste dışı kalması İskoç basınında: Tam bir facia oldu

14 Şubat 2024 09:02

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Ryan Kent'in A takım listesinden çıkartılması dış basında da geniş yer buldu.

Fenerbahçe'de Ryan Kent’in A takım listesine alınmaması ve sezon sonuna kadar lig maçlarında oynayamayacak olması, İskoç basınında şaşkınlıkla karşılandı. İşte Milliyet Gazetesi'nin haberine göre yabancı basında yazılanlar:

Daily Record: Kent’in Türkiye’ye transferi tam bir facia oldu. İstanbul kulübü son transfer döneminde onu elden çıkarmaya çalıştı ancak eski Liverpoollu oyuncu tüm teklifleri reddetti.

Scottish Sun: Ryan Kent ile Türk kulübü arasında uzun süredir devam eden bir anlaşmazlık var. En son kasım ayında bir lig maçına çıktıktan sonra Alanyaspor maçında sürpriz bir şekilde yedek soyundu ve bitime beş dakika kala oyuna alındı.

Glasgow World: Lazio transferinin gerçekleşmemesi Kent’i Fenerbahçe’de belirsizlik içinde bıraktı. Eski Rangers yıldızı transfer kabusu yaşarken, ligdeki kadronun dışarısında bırakıldı.

Football Scotland: Ryan Kent üç ay sonra buzluktan çıkartıldı ve Fenerbahçe’de şok bir sahalara dönüş gerçekleştirdi. Dramatik bir son dakika galibiyeti arayışında beş dakika kala oyuna girdi. Kendisini göstermek için çok az zamanı vardı.

Team Talk: Ryan Kent 2023 yazında beş yıllık sözleşme imzaladı ancak şimdiden çıkış kapısını arıyor. Ocak ayında Lazio’ya transfer olmaya yaklaşsa da bu gerçekleşmedi. Eski Rangerslı, Fenerbahçe’de belirsizlik içinde kaldı.