Dünya

Ryan Giggs, eski sevgilisini çırılçıplak sokağa attı iddiası

Galli yıldız, iddiaları reddetti

10 Ağustos 2022 10:53

Eski yıldız futbolcu Ryan Giggs'in iki kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle açılan davada ortaya yeni iddialar atıldı. Görülen duruşmada Giggs'in, eski sevgilisini bir otelden çırılçıplak bir şekilde attığı ifade edildi.

Ryan Giggs, İngiltere'nin Manchester kentinde eski kız arkadaşı Kate Greville'i yaralamak, kız kardeşi Emma Greville'e de şiddet uygulamak ve tehditte bulunmakla suçlanıyor.

Görülen duruşmada Giggs'in, eski kız arkadaşını bir otel odasından çıplak bir şekilde attığı iddia edildi. Greville, Giggs'in küfürbaz ve kötü olduğunu belirtti.

Sevgilisinin kız kardeşine de fiziksel saldırıda bulundu iddiası

Giggs'in 1 Kasım 2020'de sevgilisiyle yaşadığı kendi evinde, Greville'le birlikte baldızı Emma'ya da fiziksel saldırıda bulunduğu iddia ediliyor. Manchester Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada Giggs'in sevgilisine kafa attığı, araya girmeye çalışan kardeşinin de çenesine dirseğiyle vurduğu öne sürülüyor.

İddiaların tümünü reddeden Giggs, suçlu bulunursa en az 5 yıla kadar hapis cezası alabilir.

1990'dan 2014'e kadar oynadığı Manchester United Kulübü'nün efsane isimleri arasındaki Giggs, suçlamalar sonrası Galler Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü görevinden ayrılmıştı.