Gündem

Rus uçağından paraşütle atlayan pilotlardan biri öldü mü?

Bölgede yayın yapan Al Rai, Türkiye'nin düşürdüğü Rus uçağındaki pilotlardan birine ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafı paylaştı

24 Kasım 2015 14:24

Bölgede yayın yapan Al Rai'nin direktörü Elijah J. Magnier, Türkiye'nin Suriye sınırında düşürdüğü Rus savaş uçağından paraşütle atlayan pilotlardan birinin bulunma anına ilişkin bir fotoğrafın teyit edildiğini iddia etti. 

Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan  Al Rai direktörü, pilotun bölgedeki Suriyeli muhalif güçler tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü.

Ayrıca, söz konusu pilotun bulunma anına ait olduğu iddia edilen bir video da dolaşıma sokuldu. Videoda, kalabalık bir grup tekbir sesleri getiriyor.

","articleSection":"Gündem","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2015-11-24T14:24:00+02:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/rus-ucagindan-parasutle-atlayan-pilotlardan-biri-oldu-mu,317800","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/rus-ucagindan-parasutle-atlayan-pilotlardan-biri-oldu-mu,317800"}]