Spor

Rus ekibi, Cengiz Ünder'e yeniden talip oldu

01 Eylül 2024 16:44

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Cengiz Ünder ile yolların ayrılması planlanıyor. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından Sarı-lacivertlilerde kalıp kalmayacağı merak edilen milli futbolcu için eski talibi yeniden teklifte bulundu.

Son maçlarda yedek kulübesindeydi

Geçtiğimiz sezon başında 15 milyon euroluk rekor bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Cengiz Ünder, beklentileri karşılayamadı. Sakatlıklarla ve inişli çıkışlı geçen ilk sezonun ardından milli futbolcu gözden çıkarıldı. Yeni sezonda da teknik direktör Jose Mourinho tarafından uzun süre kadroya alınmayan Cengiz Ünder, son maçlarda yedek kulübesinde yer aldı.

Moskova, yeniden Fenerbahçe'nin kapısını çaldı

Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından nereye transfer olacağı soru işareti oluşturan Cengiz Ünder için, Spartak Moskova yeniden Fenerbahçe'ye teklfini iletti. Rus ekibi, 12 Eylül'de sona erecek transfer dönemi içerisinde Cengiz Ünder'i kadrosuna katmayı hedefliyor.

Spartak Moskova'nın Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye sunduğu teklifin 8 milyon euro olduğu öğrenildi. Fenerbahçe ise bu rakamı 10 milyon euro bandına çekmeyi amaçlıyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Ünder'in performansı

Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 9 gol attı ve 3 asiste imza attı. (Sporx)