Spor

Rizespor'da İlhan Palut dönemi başladı: Şehirde şahsıma oluşan ilgiye ve güvene teşekkür ediyorum

13 Haziran 2023 13:22

Çaykur Rizespor'da İlhan Palut dönemi resmen başladı. Karadeniz temsilcisi, deneyimli teknik adamla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Çaykur Rizespor’umuz geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör İlhan Palut ile 2023-2024 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Çaykur Didi stadında düzenlenen imza törenine Başkanımız İbrahim Turgut ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve çok sayıda taraftar katıldı. Teknik direktörümüz İlhan Palut’un yardımcı ekibinde şu isimler yer alacak;

Osman DEMİR

Erkan AKKOÇ

Bekir ARPACI

Çağatay TURAN

Gökhan ALAŞ

İlhan Palut ve ekibine görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz."

"Güven ağır bir yük"

Basın toplantısında konuşan İlhan Palut, "İnşallah güzel günler yaşayacağız. Şehirde şahsıma oluşan ilgiye ve güvene teşekkür ediyorum. Güven ağır bir yük. İnşallah bu ilgiye Rizespor'un başarısı ile karşılık vermeye çalışacağız." dedi.

Transfer ile ilgili de konuşan genç çalıştırıcı, "Başkanımız ve yönetimimizle bir toplantımız olacak. Yeni sezon kadrosu için görüşlerimi ileteceğim. İyi bir takım, bu ligin şartlarına uygun bir takım olmak istiyoruz. Bu takımda başarılı olacak bir takımı yönetimimizle oluşturmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.