Spor

Rıza Çalımbay, sakatlıklardan yakındı: Bu maçı oynamama şansım olsa oynamazdım

30 Kasım 2023 23:01

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş, sahasında Club Brugge'e 5-0 mağlup olarak gruptaki dördüncü yenilgisini aldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay maçın ardından; "Rosier'in Fenerbahçe maçında oynamasını beklemiyoruz. Bailly var, o da hep sakat. Yararlanabileceğimiz arkadaşlarımız sakat. 'Bu maçı oynamasan olur mu?' deselerdi, oynamazdım." dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 5. haftasında Beşiktaş, sahasında Club Brugge'le karşılaştı.

Maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay açıklamasında; "Bizim için iddiasız bir maçtı. Gerçekten çok eksiğimiz vardı. Onlar da meydana çıktı. Ne sağ bekimiz sağ bek, ne sol bekimiz sol bek. Elimizde defans oyuncusu hiç yoktu. Maça kötü başladık. İkinci yarı daha iyi olacağız dedik ama ikinci yarının başında bir daha gol yedik." dedi.

Rıza Çalımbay: "Prestij açısından kötü oldu"

Rıza Çalımbay sözlerinin devamında; "Prestij açısından kötü oldu. Daha iyi bir mücadele beklerdim. Mazeret de değil ama ilk defa bu kadar eksik bir takım gördüm. Bizim takımımızda şu anda sakat oyuncu sayısı daha fazla. Rosier'in Fenerbahçe maçında oynamasını beklemiyoruz. Bailly var, o da hep sakat. Yararlanabileceğimiz arkadaşlarımız sakat. 'Bu maçı oynamasan olur mu?' deselerdi, oynamazdım." ifadelerini kullandı.