Spor

Real Madrid'in kahramanı Rudiger'e 20 dikiş atıldı

12 Ekim 2022 13:31

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Shakhtar Donetsk maçında, 90+5. dakikada attığı golle kahramanlaşan Antonio Rudiger, bu çabasının karşılığını kafasına atılan 20 dikişle aldı...

Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk’e konuk olan Real Madrid, 90+5’te savunma oyuncusu Antonio Rudiger’in golüyle maçı 1-1’lik beraberlikle tamamladı ve 1 puanı kurtararak üst tura yükselmeyi garantiledi.

Ancak golden sonra yere yığılan Alman stoperin yüzü kanlar içinde kaldı. Çünkü topa vurduğu sırada, Shakhtar Donetsk kalecisi Anatoliy Trubin ile çarpıştı. Alnında oluşan yarık sonrası 20 dikiş atılan Rudiger, İspanya’ya dönüş yolunda yaptığı paylaşımda taraftarlarının yüreğine su serpti.

"Hayattayız"

Suratının yarısı bandajlı halde gülümseyerek bir fotoğraf paylaşan Rudiger, “Hayattayız” yazdı. İkinci bir gönderi daha yapan Alman futbolcu, “Seni öldürmeyen şey güçlendirir. İyiyim. Tüm mesajlarınız için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Maçta yıldızlaştı

Rudiger’in golüyle 2022-23 sezonundaki yenilmezlik serisini 12 maça çıkartan Real Madrid, grubu lider olarak tamamlamayı da garantiledi.

Attığı golle gecenin yıldızı olan Rudiger, yüzde 91 pas isabet oranı, 4’te 4 ikili mücadele ve 3’te 3 başarılı hava mücadelesi kazanarak maça damga vurdu.