Spor

"Real Madrid'in, Julia Roberts'tan fazla taliplisi var"

Real Madrid'de son haftalarda alınan kötü sonuçlar teknik direktör Solari'nin koltuğunu tehlikeye attı

05 Mart 2019 17:28

Real Madrid Teknik Direktörü Santiago Solari, kulübün eski çalıştırıcı Jose Mourinho'nun takıma döneceği iddialarına "Real Madrid'in, Julia Roberts'tan fazla taliplisi var" sözleriyle yanıt verdi.

İspanya basınında Jose Mourinho'nun tekrar Real Madrid'e döneceği haberleri yer aldı. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ise teknik direktör Santiago Solari'nin koltuğunu tehlikeye attı. Bu şartlar altında, Mourinho'nun döneceği yönündeki haberler, Solari'ye soruldu.

2010-2013 yılları arasında Eflatun-beyazlılar'ı çalıştıran Portekizlinin dönüş ihtimali için şaka yollu olarak göndermede bulunan Solari, "Bu kulübün Julia Roberts'tan fazla taliplisi var" dedi.

"Julia Roberts, Solari'yi mi Mourinho'yu mu seçerdi?" sorusuna ise genç teknik adam, "Bu onunla ilgili bir soru. Bunu bana değil, ona sormanız sormanız gerek" yanıtını verdi.

Sezon başında Juventus'a giden Cristiano Ronaldo'nun sorulması üzerine ise Real Madrid Teknik Direktörü Santiago Solari, "Bu konuyla konuyla ilgili çok fazla konuştuk. O, bu kulüp tarihinin inanılmaz bir parçası. Ancak şu anda takımımda değil. Hücum hattını geliştirmeye ve daha fazla gol atmak için çözüm yolları arıyoruz" ifadelerini kullandı.