Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı’dan Ayşenur Arslan’a: Gerçekleri inkâr etme, bu olaya şahidim var

“CHP ve tüm ‘muhalefet’ seni sattı, hepsi korkak, ödlek”

27 Mayıs 2022 15:12

Rasim Ozan Kütahyalı, “Türk Mukavemet Teşkilatı'na terör örgütü dedi. Hapse atıyorlardı bunu, biz devreye girdik” açıklamasına, kahkaha atarak yanıt veren ve “Sizi iktidara havale ediyorum” diyen Ayşenur Arslan’a, “Gerçekleri inkâr etme. Benim tüm bu olaya şahidim var: Ümit Zileli” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı “Ne var ne yok” adlı Youtube programında Ayşenur Arslan’ın Türk Mukavemet Teşkilatı ile ilgili sözlerinden dolayı "hapse atılacağını" ancak kendisinin araya girdiğini belirterek, “Nagehan (Alçı) da onu aradı. Baktık yaşlı başlı kadın... CHP sahip çıkmadı” demişti.  Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV’deki bugünkü programında Rasim Ozan Kütahyalı’ya remixlenmiş bir kahkaha sesi ile yanıt vermiş; “Sizin sayenizde hapisten kurtulacaksam hapis yatmayı tercih ederim” diye yanıt verdi. Arslan, “"Hâlâ iktidar nezdinde beni hapisten kurtaracak gücünüz olduğu efsanesi yaratmaya çalışıyorsanız, bu da zaten benim sorunum değil, iktidarın sorunu. Sizi ona havale ederim” ifadelerini kullandı.

Ayşenur Arslan’ın yanıtının ardından Kütahyalı sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada Ümit Zileli’nin bu olaya şahit olduğunu söyledi. Kütahyalı, “Ayşenur Arslan TMT’ye terör örgütü deyince ne CHP ne İP ne diğerleri sahip çıkmadılar. Çıkmazlar. Hapse girseydin de numaradan 1-2 laf ederlerdi. Bana minnet duyman İçin söylemiyorum, istediğin gibi bana vurmaya devam et. Kalbimden geçeni yaptım, hapse girmeni istemedim” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları şöyle:

“Ayşenur Arslan gerçekleri inkâr etme. Benim tüm bu olaya şahidim var: Ümit Zileli. Her şeye tanık. Aç sor. Zaten sana mertçe sahip çıkan tek yazıyı da Zileli yazdı. TMT’ye terör örgütü dediğin için seni tutuklayacaklardı. CHP ve tüm “muhalefet” seni sattı. Hepsi korkak, ödlek.

Sen TMT’ye terör örgütü diye söyleyince ‘Eyvah, alacaklar bu kadını 73 yaşında’ diye telaşlandım. Sonra neler yaptığımı aç Zileli’ye sor. Nagehan da seni aradı. Kimse yanında değildi. Devlet mevzuları sizin Halk TV’de size izin verilen alanda yaptığınız fake muhalefete benzemez.

Ayşenur Arslan TMT’ye terör örgütü deyince ne CHP ne İP ne diğerleri sahip çıkmadılar. Çıkmazlar. Hapse girseydin de numaradan 1-2 laf ederlerdi. Bana minnet duyman İçin söylemiyorum, istediğin gibi bana vurmaya devam et. Kalbimden geçeni yaptım, hapse girmeni istemedim.”


Halk TV'de sunduğu 'Medya Mahallesi' programında Kütahyalı'nın iddiasına remixlenmiş bir kahkaha sesi ile yanıt veren Arslan, "Sizin sayenizde hapisten kurtulacaksam hapis yatmayı tercih ederim"  dedi. 

Gazeteci Emin Çapa'nın da bulunduğu programda iddiaları ciddiye almadığını ifade eden Arslan, Çapa'nın ironik taklidi üzerine kahkaha attı. " />