Magazin

Rafet El Roman: Hayat bana beklediğimin biraz fazlasını verdi

"Fakir bir ailenin çocuğuydum, O zamanlarda bizim için sahne bir hayaldi"

08 Eylül 2018 18:55

Sanatçı Rafet El Roman, memleketi Edirne'nin Havsa ilçesinde verdiği konserde, fakir bir ailenin çocuğu olduğunu söyleyerek "Hayat bana beklediğimin biraz fazlasını verdi" dedi.

Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında sahneye çıkan Rafet  El Roman, Michael Jackson'ın giydiği siyah takım elbiseye benzer bir elbise ve şapkayla seyirci karşısına çıktı.  Sahne öncesi memleketinde yediği köftenin kendisini rahatsız ettiğini  bu nedenle nefes almakta zorlandığını esprili bir şekilde anlatan El Roman, "Belediye başkanı arkadaşım tabi. Eski günleri yad edelim. Hemen köfteciye gittik. Yedik sucukları şiştik. Zor nefes alıyorum" sözleri hayranlarını güldürdü.

"Çocukluk hayalim gerçek oldu"

Konser sırasında hemşehrilerine samimi itiraflarda bulunan Rafet El Roman, fakir bir aile çocuğu olduğunu ve kendisi için şöhret olmanın güzel bir şey olduğunu söyledi. El Roman, "Fakir bir ailenin çocuğuydum. O zamanlarda  bizim için sahne bir hayaldi. Benim hayalim hep sahnede olmaktı. Çocukluk hayalim şansımın da iyi gitmesiyle gerçek oldu. Hayat bana beklediğimin biraz daha fazlasını verdi. Allah herkese versin. Bunu tatmalısınız, çok güzel bir şey. Burada mahalleden arkadaşlarım var. Mesela Mesut vardı, bakkalımızdı, gazozumuzu oradan içiyorduk. Mesut’un dedesi vardı. Mesut ile ikimize canımızdan dar ediyordu" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan El Roman'ı, çocukluk arkadaşları CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile Uzunköprü Belediye Başkanı Eniz İşbilen de izledi.