Spor

Rachid Ghezzal'dan Beşiktaş'a kötü haber

Rachid Ghezzal bu sezon Beşiktaş formasıyla 6 lig maçında 2 gol ve 1 asist yaptı

27 Şubat 2023 14:46

Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesinde ısınma hareketleri sırasında sakatlık yaşayan ve kadrodan çıkarılan Beşiktaş'ın Cezayirli oyuncusu Rachid Ghezzal'ın, iki hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Trt Spor'da yer alan habere göre, uzun süre formasından uzak kaldıktan sonra maça kaptan olarak çıkmaya hazırlanan Ghezzal'ın sakatlığının önceki sakatlığıyla ilgisinin olmadığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon tecrübeli futbolcusundan istediği verimi alamadı. 

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın erteleme maçında Fraport TAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, son üç lig maçında galip gelemedi. Puanını 40'a yükselten siyah beyazlılar, lider Galatasaray'ın 14 puan gerisinde kaldı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından sahasında oynadığı dört lig maçını da kazanan Beşiktaş, taraftarı önündeki ilk puan kaybını bu mücadelede yaşadı. Takımın performansı Güneş’i memnun etmezken, altyapıda görev yapan Semih Kılıçsoy, ilk kez A takım forması giydi.

Kevın N’Koudou’nun ayrılma ihtimali arttı

Birçok eksiğe rağmen Güneş’in isteği doğrultusunda kadroya dahil edilmeyen Kevın N’Koudou’nun takımdan ayrılma ihtimalinin de arttığı belirtildi. Adana Demirspor ile görüşen Kamerunlu oyuncu, anlaşma sağlayamamıştı. Tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.