Gündem

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan hakkında tedbir kararı alındı

21 Kasım 2019 07:11

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan hakkında annesi tedbir kararı aldı.

Alınan bilgiye göre, Rabia Naz Vatan’ın babaannesi Fikriye Vatan, jandarmaya oğlu Şaban Vatan tarafından tehdit edildiğine dair şikâyette bulundu. Fikriye Vatan, ifadesinde, oğlu Şaban Vatan’ın halen ikamet ettikleri Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesindeki evine ara ara geldiğini, kendisi ile büyük oğlu Muhammet Vatan’ı kastederek, “Kızımı siz öldürdünüz, nasıl can vereceksin, öleceğini mi zannediyorsun, diğer oğluna sahip çıkıyorsun ama bana sahip çıkmıyorsun, oğlun Muhammet’i öldüreceğim” şeklinde hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, yine yaklaşık bir ay önce de evde bulunan ruhsatsız av tüfeğini gizlice aldığını iddia etti. 

Şaban Vatan’ın, torununun ölümünden kendisi ve büyük oğlunu sorumlu tuttuğunu kaydeden Fikriye Vatan, bu davranışları ile tehditlerinden rahatsız olduğunu, kendisine zarar vermesinden korktuğu gerekçesiyle oğlu Şaban Vatan’ın evine gelmesini istemediğini aktardı.