Dünya

R&B şarkıcısı ve dansçı Cassie, rapçi Sean "Diddy" Combs'u tecavüz ve şiddetle suçladı

Cassie, "Sessizlik ve karanlık içinde geçen yılların ardından nihayet hikayemi anlatmaya hazırım" dedi

17 Kasım 2023 12:50

T24 Dış Haberler

Rap sanatçısı Sean "Diddy" Combs, Cassie sahne adıyla tanınan R&B şarkıcısı ve dansçı Casandra Ventura tarafından tecavüz ve şiddetle suçlandı. 

Combs'un eski kız arkadaşı Casandra Ventura, on yıl boyunca istismar ve şiddet döngüsüne hapsolduğunu açıkladı. "Puff Daddy" sahne adını da kullanan Combs, iddiaları reddetti ve Cassie'yi kendisinden para sızdırmaya çalışmakla suçladı. 

Cassie, rap yapımcısının kendisine 19 yaşından itibaren 10 yıl boyunca tecavüz ettiğini ve şiddet uyguladığını anlattı. Cassie, "Sessizlik ve karanlık içinde geçen yılların ardından nihayet hikayemi anlatmaya hazırım" dedi.

Cassie, Combs'un onu plak şirketi Bad Boy'a kaydettirerek "Ventura'yı uyuşturucu ve alkolle doldurarak hayatını kontrol eden tehlikeli bağımlılıklara düşmesine neden olduğunu" söyledi. 

Combs'un avukatı Benjamin Brafman, BBC News'e yaptığı açıklamada, Cassie'nin "ilişkileri hakkında zarar verici bir kitap yazma tehdidi altında" 30 milyon dolar talep ettiğini söyledi. Brafman, talebin "açık bir şantaj olarak kesin dille reddedildiğini" söyledi. 

Brafman'a yanıt olarak, Cassie'nin avukatı Doug Wigdor, Combs'un kendisine "onu susturmak ve bu davanın açılmasını önlemek için sekiz rakamlı bir ödeme" teklif ettiğini söyledi. Wigdor, "Combs'un çabalarını reddetti ve sessizlik içinde acı çeken tüm kadınlara ses vermeye karar verdi" dedi.

Dava dilekçesinde ayrıca Combs'un Cassie'yi kıskandığı gerekçesiyle başka bir rap sanatçısı olan Kid Cudi'ye ait bir arabayı "havayı uçurmayı" planladığını söylediği yer aldı.