Spor

Prosinecki: "Türkiye'yi takip ediyorum. Bir galibiyetle grupta her şey değişebilir"

Tolga SAĞLAM / RİZE,(DHA) - Bosna-Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, yarın Rize’de Türkiye ile oynayacakları özel maç öncesinde açıklamalarda bulundu

10 Ekim 2018 22:02

Tolga SAĞLAM / RİZE,(DHA) - Bosna-Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, yarın Rize’de Türkiye ile oynayacakları özel maç öncesinde açıklamalarda bulundu.  Prosinecki, Türkiye’yi takip ettiğini, ilk maçta Rusya karşısında aldıkları mağlubiyete rağmen bir galibiyetle her şeyin değişebileceğini söyledi.
Yarın Rize’de Türkiye ile Bosna-Hersek arasında oynanacak özel maç öncesi Bosna-Hersek Teknik Direktörü Robert Prosinecki ve milli futbolcusu Edin Visca, düzenlenen basın toplantısında iyi bir maç geçmesini temenni ettiklerini söylediler.
PROSINECKI: \"TÜRKİYE İLK MAÇINI YENİLDİ AMA BİR GALİBİYETLE HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR\"
Robert Prosinecki, Türkiye’yi takip ettiğini, ilk maçta Rusya’ya mağlup olduklarını ama bir galibiyetle her şeyin değişebileceğini belirterek, \"4 gün sonra çok önemli maçımız var. Bazı oyuncular 1 dakika bile takımda oynamadılar ama yine de herkesin milli takım için en iyisini vereceğine eminim. UEFA Uluslar Ligi’ne şuanda iki galibiyetle başladık. Umarım gruptan çıkarız ve daha iyi yerlere geliriz. Türkiye milli takımını ben de takip ettim, bütün hocalar da kesinlikle takip ediyordur. Sonuçta Rusya\'ya karşı burada kaybetti ama bir galibiyetle her şey farklı olabilir. Yarın da elinden gelenin en iyisini yapacaklardır ve ona göre bir kadro çıkaracaklardır\" diye konuştu.
EDIN VISCA: \"TÜRKİYE\'NİN ÇOK İYİ GENÇ OYUNCULARI VAR\"
Yarınki maçın çok iyi bir müsabaka olacağına emin olduğunu ifade eden Edin Visca, \"Dilerim bir sakatlık olmasın. Tabii ki hocamızla konuştum. Çoğu oyuncuyla birlikte Türkiye\'de oynadım. Umarım iyi bir maç geçer, tribünler de dolu olur. Cengiz\'le Başakşehir\'de oynadık. Tecrübeli oyuncuları çok yok ama çok iyi genç oyuncuları var. Türkiye’de milli takımla ilk kez buradayım. Türk halkı bizi çok iyi karşıladı. Umarım güzel bir maç geçer\" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Edin Visca’nın açıklamaları
- Robert Prosinecki’nin açıklamaları

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir