Dünya

ABD'li rapçi PnB Rock, öldürülmeden kısa süre önce 'soyguncuların hedefi olmaktan' bahsetmişti

15 Eylül 2022 09:58

ABDli rapçi PnB Rock, öldürülmeden kısa süre önce soyguncuların hedefi olmaktan bahsetti.

CNN'de yer alan habere göre, kız arkadaşıyla Los Angeles’ta 'Roscoe's House of Chicken 'N Waffles' adlı restoranda yemek yerken vurularak öldürülmesinden bir hafta öncesinde rapçi, Youtuber Dj Akademiks ile yaptığı bir röportajında, şehirdeki suçluların cesur olduğunu ve kendisinin, kız arkadaşının ve çocuğunun soyguncular tarafından takip edildiği bir hikayeyi anlattı.

Röportajda, ‘’Sakin olmaya çalışıyorum çünkü gergin olmak istemezsin, ailenin mümkün olduğunca sakin olmasını istiyorsun’’ diyen PnB Rock, rap endüstrisindeki soyguncuların yaygın olduğunu söyledi.

TIKLAYIN- Rapçi Pnb Rock, bir restoranda yemek yerken öldürüldü

Buna ek olarak, hayatında hiç soyulmadığını söyleyen sanatçı, ‘’Asla’ demeyeceğim, batıl inançlı biri değilim fakat soyulmadım.’’ dedi.

Sanatçı, 'gangster' hayatı yaşayanların eline düşmemek için gece kulübü gibi yerlere gitmediğini vurgulayarak ‘’Kendimi o türden durumlara sokmuyorum çünkü neler olduğunu biliyorum’’ dedi.

Los Angeles Polis Teşkilatı Şefi Michael Moore, sanatçının sadece üzerindeki mücevherler ve değerli eşyalar yüzünden öldürüldüğünü söyledi.

Teşkilatın aktardığına göre, cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.