Gündem

PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

PMYO öğrenci adaylarının, başvurularını gerçekleştirmelerinin ardından PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar

08 Ağustos 2022 14:30

PMYO öğrenci adayları, 25 Temmuz-  5 Ağustos tarihlerinde başvurularını gerçekleştirdi. Adaylar, PMYO başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak etmeye başladı. Adayların, PMYO başvuru sonuçları, ön sağlık kontrolüne değerlendiriliyor. Peki, PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2022-2023 eğitim - öğretim yılı için (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Başvurular 5 Ağustos tarihine kadar yapıldı. Polis Akademisi öğrenci adayları, başvurularını gerçekleştirdikten sonra internette ''PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?'' şeklinde aratma yapmaya başladı. 

PMYO başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 yılı PMYO öğrenci alımı için ön başvuru sonuçları açıklandı.

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı aday belirleme ön başvuru sonuçları, Başkanlığın resmî internet sitesi üzerinden (www.pa.edu.tr) duyurulacak.