Politika

Özgür Özel'den, sosyal medyadaki takipçisinin "cins kedi" eleştirisine yanıt

05 Haziran 2024 12:06

T24 Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta doğan yavru kediyi sahiplendiğini duyurduğu paylaşıma gelen eleştiriye yanıt verdi. Bir takipçisinin "cins kedi" yorumu üzerine Özel, "3 kardeşi ile sokağa atılmış sonuçta, sahiplenmek hata mı?" diye sordu.

Özgür Özel, 47 yıl sonra birinci parti konumuna yükseldikleri 31 Mart yerel seçimlerinin yapıldığı gün doğan 4 kedi yavrusundan birini sahiplendiklerini, sosyal medya hesabından duyurdu. 

Kedinin ismini "Zafer" koyduklarını belirten Özel, "Zafer, yeni zaferlere doğru Genel Merkezimizde Şero ile omuz omuza hep yanımızda olacak" dedi.

TIKLAYIN - CHP'nin yeni üyesi "Zafer" oldu: Özgür Özel, 31 Mart'ta doğan kediyi sahiplendi

Özel'in X hesabından yaptığı paylaşıma bir sosyal medya kullanıcısı, "cins kedi??" yorumu yaptı.

Yoruma yanıt veren Özel ise, "Cins olsa ne olur olmasa ne olur 3 kardeşi ile sokağa atılmış sonuçta sahiplenmek hata mı?" ifadelerini kullandı.

Özel'in yanıtına ise aynı kullanıcı, "İnsanlara örnek olmak adına; cins olmayan sokak hayvanlarını sahiplenip, medyada onları görünür kılmamız gerektiğini düşünüyorum Hata anneyi kısırlaştırmayıp, doğurtup, yavruları sokağa atan kişilerde tabii ki... sevgiler..." şeklinde yanıt verdi.