Spor

Ozan Kabak: Bayern Münih'te oynamayı kim istemez?

"Çok çalışmalı ve sabırlı olmalısınız"

06 Mart 2019 20:06

Devre arasında Galatasaray'dan Bundesliga ekibi Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, Almanya'da ilk röportajını verdi. 18 yaşındaki futbolcunun hedefi Bayern Münih veya büyük bir Avrupa kulübünde forma giymek.

Almanya'da gündem Ozan Kabak. Bundesliga'da Stuttgart'ın Hannover'i 5-1 yendiği maçta 2 gol atan 18 yaşındaki futbolcu, Kicker'e konuştu.

Futbol oynamaya başladığından beri doğru bir kariyer planı olduğunu söyleyen Ozan Kabak, "Bir sonraki adımım Türkiye'den Avrupa'ya gitmekti. Bunu en kısa sürede yapmak istiyordum. Çok fazla seçeneğim vardı ve Galatasaray'daki hocalarım kararımda bana çok yardımcı oldular ve şimdi Stuttgart'tayım" dedi.

Geleceği hakkında da konuşan genç stoper, "Henüz 2 aydır buradayım ve takımı Bundesliga'da tutabilmek için olabildiğince fazla puan toplamak istiyoruz. Gelecek için konuşmak şu an çok erken. Ancak Bayern Münih'te oynamayı kim istemez? Tabii ki Avrupa'da başka büyük kulüpler de var. Çok çalışmalı ve sabırlı olmalısınız" diye konuştu.

Fatih Terim'i bir baba gibi gördüğünü söyleyen Ozan Kabak, kendisine bir rol model belirlemediğini ancak Virgil van Dijk ve Raphael Varane'ı örnek aldığını sözlerine ekledi.