Gündem

Oyuncu Şevket Çoruh: İzmir’in göbeğinde bıçaklı saldırganlar tarafından darp edildik!

14 Eylül 2019 08:52

Oyuncu Şevket Çoruh, İzmir'de sergilediği oyunun ardından oyuncu Murat Akkoyunlu ile kalabalık bir grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Çoruh yemek yerken bir sürücünün aracını park etmeye çalıştığı sırada sokak köpeğini ezmesiyle başlayan tartışma karakola taşındı. Olayla ilgili Çoruh ve Akkoyunlu'nun yanı sıra saldırganların ifadesinin alındığı öğrenildi

Tiyatrocu Çoruh ile Murat Akkoyunlu, 'Bir Baba Hamlet' isimli oyunun turnesi için İzmir'e gitti.

Oyunun bitiminden sonra organizatör Ferhat Aydoğdu ile bir restorana giden Çoruh ile Akkoyunlu, yemek yedikleri sırada park eden bir otomobilin sokak köpeğini ezdiğini gördü.

HaberTürk'te yer alan habere göre Çoruh ile Akkoyunlu, uyarıda bulundukları otomobili kullanan kişinin 'Ünlüsünüz diye niye artistlik yapıyorsunuz?" sözlerine maruz kaldı. Kısa bir süre sonra da kalabalık bir grup bıçaklarla Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu'ya saldırdı.

Zanlıların ifadeleri alındı

Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu'ya saldıran kişilerin yemek yedikleri restoranın yanındaki türkü barda çalışanlar olduğu öğrenildi. Çoruh, Akkoyunlu'nun yanı sıra Ferhat Aydoğdu ve misafirleri olan iki kişi saldırıdan yara almadan kurtulurken olay yerine intikal eden polisler tarafından koruma altına alındı.

Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Ferhat Aydoğdu ve misafirleri ile saldırganlar karakola götürülerek ifadeleri alındı.

Çoruh Twitter'dan şu tweet'i paylaştı: