Gündem

Oyuncu Hakan Ural: Bu ülkeye bir ömürlük hizmet etti Erdoğan’ın hakkı ödenmez

“Benim oyum Sayın Murat Kurum'a; performansı göz kamaştırıcı, genç, kibirsiz”

04 Mart 2024 07:57

Oyuncu Hakan Ural, "Ben net bir şekilde, eğilip bükülmeden, amasız konuşan biriyim. Cumburbaşkanımızın bu ülkeye kazandırdığı binlerce eser var. Erdoğan'ın hakkını ödeyemeyiz! Bu ülke için çok emekleri geçti, hizmetleri oldu, Allah razı olsun. Ülkemiz ve milletimiz için yaptıklarından dolayı, onu hep destekledim, destekliyorum” dedi.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Hakan Ural, açıklamalarının sosyal medyada sıklıkla gündem olmasıyla ilgili şunları söyledi:

“Ülkemizde özgürlükçüyüm diyen insanlar kendisiyle aynı fikirde olmayanları küçümsüyor”

“Bunun birçok gerekçesi var, ülkedeki siyasi ortam, seviye ortada. Siyasi görüş belirttin mi bilindik, tanıdık birisi olarak zaten yeterince dikkat çekiyor, dayanaklı mantıklı bir eleştiri veya tespitse yaptığın, birileri rahatsız oluyor. Sonra hakaret, küçümseme, aşağılama, çarpıtma kavga dövüş... Bana özel değil yani aslında. Bir de sosyal mecralarda etkileşim almak, ilgi çekmek diye bir gerçek var... Bu ortama yapacak bir şey yok, ben tecrübelerime dayanarak fikirlerimi olabildiğince kimseyi kırmadan söylemeye devam edeceğim. Birileri söylediklerimden rahatsız olup beni linç etmeye çalışacak mı diye geri duracak halim yok, bu yapıma ters. Ülkemizde çağdaşım, aydınım, özgürlükçüyüm diyen insanlar kendisiyle aynı fikirde olmayanları aşağılayıp, küçümsüyor. Bence ülkemizdeki en büyük sorun bu.”

“Benim oyum Sayın Murat Kurum'a; performansı göz kamaştırıcı, genç, kibirsiz”

Seçimlere ilişkin olarak da konuşan Ural, “Benim adayım, 1 oyum, Sayın Murat Kurum'a. Kurum, çok çalışkan, bakanlığı sırasındaki performansı göz kamaştırıcı, genç, kibirsiz... Birçok özelliğinden dolayı çok faydalı olacağını düşünüyorum. Mevcut başkan çok yanlışlar yaptı, saymakla bitmez ama centilmence ona da başarılar dilemek lazım. Burada da partizanlık yapmadan görüşlerimi belirtiyorum, kimseye hakaret etmiyorum, küçümsemiyorum. Erdoğan'a memlekete yaptığı eserler için vatandaş olarak minnettarım, insan olarak da seviyorum. Bunu açıkça dile getiriyor olmam, dürüst olmam, belli zihin yapılarına rahatsızlık veriyor” ifadelerini kullandı.

“Allah herkesin çarşısına göre pazar versin”

Ural, “Sadece muhalif görüşlü arkadaşlar tarafından sözel küçümsemeye, saldırıya uğramam da aslında konunun gerçeğinin neyin hazımsızlığı olduğunu ortaya koyuyor. Canları sağ olsun, ben hiç kimseyi siyasi görüşü, tuttuğu takım, mezhebi gibi herhangi bir farklılığından dolayı düşman olarak görmüyorum, küçümsemiyorum. Allah herkesin çarşısına göre pazar versin” dedi.