Dünya

Outlast serisinin yeni oyunu hakkındaki belgeselin fragmanları yayınlandı

Popüler oyun serisinin yeni oyunu için yapım aşamasının aktarıldığı bir belgesel yayınlanacak

26 Temmuz 2022 10:42

Red Barrels oyun şirketi, yeni çıkacak olan ‘The Outlast Trials’ için yeni görüntüler ve oyun hakkında hazırlanan belgeselin fragmanını yayınladı.

Red Barrels tarafından geliştirilen serinin ilk oyunu 2013 yılında piyasaya sürülen hayatta kalma,korku türündeki Outlast’in; üçüncü oyunu için yayın tarihi henüz belli değil. Klasik serinin aksine ‘çok oyunculu’ formatta olacak olan oyun için hayranları oldukça heyecanlı.

Oyunun geliştiricisinin yakın zamanda Youtube kanalında yayınladığı videoda, oyuncuları nasıl bir korkunun beklediği hakkında tartışmalar yapıldı. Film ve Oyun Çalışmaları Profesörü Bernard Perron, korku hakkında ‘hoş olmamasına’ rağmen oyuncuları çeken şeyin ne olduğu hakkında konuştu. Bunun yanı sıra, Psikiyatrist Dr. Carl Chiniara korkunun doğası ve insanlara tehditlerle nasıl baş edebilecekleri konusundaki yardımından bahsetti. 

Korku türündeki oyunların başyapıtlarından biri olarak kabul edilen Outlast serisinin yeni oyunu için bu yıl oyunun yapım sürecinin aktarıldığı bir belgesel yayınlanacak.

Oyunun yayın tarihi henüz bilinmese de, bu yıl yayınlanması bekleniyor.