Gündem

ÖSYM'den mesaj: İkamet izin belgesinde 'insani' ya da 'uzun dönem' yazanlar uyruğuna bakılmaksızın Milli Savunma Üniversitesi sınavına girebilecek

02 Mart 2024 21:33

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavında göre alacaklara ÖSYM tarafından "Sayın Görevlimiz, T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı tarafından verilen İkamet İzni Belgesi’nin arka yüzünde ikamet izni türü olarak 'insani' ya da 'uzun dönem' yazan adaylar uyruğuna bakılmaksızın sınava girebilecektir. Hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz" mesajının atıldığını iddia etti. 

Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavı yarın yapılacak. Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, sınavda görev alacak kişilere ÖSYM tarafından gönderilen mesaja göre; İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı tarafından verilen İkamet İzni Belgesi’nin arka yüzünde ikamet izni türü olarak 'insani' ya da 'uzun dönem' yazan adayların uyruğa bakılmaksızın sınava alınacağını belirtti. 

Özdağ'ın X paylaşımı şöyle: 

"3 Mart 2024 tarihinde OSYM tarafından Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavı yapılacak. Sınavda görev yapacak olan görevlilere OSYM tarafından şöyle bir mesaj gönderilmiş: “Sayın Görevlimiz, T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı tarafından verilen İkamet İzni Belgesi’nin arka yüzünde ikamet izni türü olarak "insani" ya da "uzun dönem" yazan adaylar uyruğuna bakılmaksızın sınava girebilecektir. Hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. ÖSYM B001” Bu doğru mu?"