Gündem

Osmaniye'de 5.1 büyüklüğünde deprem: Bir evin duvarları çatladı, 6 vatandaş psikolojik olarak etkilendi

11 Ekim 2022 18:58

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.48'de meydana gelen sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak belirlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 vatandaşın olaydan psikolojik olarak etkilendiğini aktarırken; Vali Erdinç Yılmaz bir evin duvarlarında çatlakların olduğunu duyurdu. 

Bakan Koca: 6 vatandaşımız psikolojik olarak etkilendi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, "Osmaniye Düziçi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, şu an itibarıyla, 6 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun." dedi.

Vali Yılmaz: Bir evimizin duvarlarında çatlaklar oluşmuş 

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte bir olumsuzluğun meydana gelmediğini belirterek, "Sadece Düziçi ilçemizin Çerçioğlu köyünde bir evimizin duvarlarında çatlaklar oluşmuş. Oraya da gerekli müdahaleyi yaptık. Arkadaşlarımız, ekiplerimiz şimdi oradalar. Kent merkezinde şu ana kadar bir olumsuzluk yok" dedi.

Ayrıntılar geliyor...