Gündem

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi'nin İyi Partili üyeleri, AKP'ye katıldı

08 Nisan 2023 19:30

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclis üyeleri Nuri Kara ile Halil İbrahim Kılıç, İyi Parti'den istifa ederek AKP'ye geçti.

AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Nuri Kara, Halil İbrahim Kılıç ve 500 yeni üye için partiye katılım töreni düzenlendi. AKP İl Başkanı Fırat Görgel yaptığı konuşmada, " Muhalefet işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Muhalefet tarafında da yapılan koltuk savaşı, noter masası, kumar masası gibi çalışmalarla kendi gündemlerini oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Görgel, İyi Parti'den istifa eden Kara ve Kılıç'ın partilerine katılması ile ilgili şunları aktardı: "Bugün burada toplanmamızın amacı, muhalefetteki bu rahatsızlığı gören, bu memleketin evladı olan, bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla büyük örnek teşkil etmiş kardeşlerimizin partimize katılımını yapacağız. Bugün Onikişubat Belediye Meclis üyelerimiz Nuri Kara ile Halil İbrahim Kılıç’ın inşallah İYİ Parti’den AK Parti’ye katılımını hep birlikte gerçekleştireceğiz. İki ismin de siyasi hayattaki bu değişiminin partimiz ve şehrimiz için hayırlar getirmesini diliyorum."

Program, partiye katılan üyelere rozet takılmasının ardından sona erdi.(AA)