Gündem

Ömür Gedik'ten 'Can Yaman' açıklaması: İmkanı olsa bir dakika düşünmeyecek kadınlar bile Can'ı eleştirdi

Can Yaman'ın oynayacağı dizinin iptal edildiği açıklanmıştı

05 Aralık 2019 12:01

Hürriyet yazarı Ömür Gedik, katıldığı televizyon programında, bir kadının sorusu üzerine verdiği, "Arka odaya geçelim, gösteririm" cevabıyla tepki çeken Can Yaman'ı savundu. Gedik konu hakkında, "Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar tarafından bile eleştirildi Can. Pes yani. İşte biz buna “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” diyoruz" ifadelerini kullandı.

Can Yaman'ın sözlerinin tepkiyle karşılanmasından sonra oynayacağı dizinin iptal edildiği açıklandı. Ancak dizinin yapımcısı, iptal kararını daha önce aldığını ve kararın, Yaman'a gelen tepkilerle ilgisi olmadığını söyledi.

Ömür Gedik'in yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Can Yaman’ın bir röportaj sırasında kendisine soru yönelten kadın izleyici için sarf ettiği “Arka odaya geçelim” cümlesi olay oldu. Sonrası kıran kırana, vuran vurana.
Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar tarafından bile eleştirildi Can. Pes yani. İşte biz buna “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” diyoruz. Can’a tavsiyem biraz inzivaya çekilsin, kendini dinlesin. Kötücül yorumları da kafasına takmasın."