Spor

Olcan Adın: Bunu da beceremedik galiba İspanyol mu denesek; hayır milliyetçi diye geçiniyorsunuz ya

Türkiye, Kuntz yönetiminde çıktığı ilk maçta Norveç ile berabere kaldı

09 Ekim 2021 08:39

A Milli Takım'ın Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetimindeki ilk maçında Norveç ile 1-1 berabere kalmasının ardından eski milli futbolcu Olcan Adın'dan takımın yeni teknik direktörüyle ilgili bir paylaşım geldi. Adın, "Bunu da beceremedik galiba. İspanyol mu denesek? Hayır milliyetçi diye geçiniyorsunuz ya” ifadelerini kullandı" dedi.

A Milli Takım’ın Norveç ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından eski milli futbolcu Olcan Adın’dan ilginç bir paylaşım geldi. Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda 7. maçında yeni teknik direktörü Stefan Kuntz ile ilk maçında hayal kırıklığı yaratan ve büyük bir fırsat kaçıran ay yıldızlılara sosyal medyada da eleştiri vardı.

"Bunu da beceremedik galiba"

1 puana razı olarak son 3 maç kala işini zora sokan A Milli Takım’da Alman teknik adam Kuntz da ilk maçında geçer not alamadı. Maçın bitiminin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan eski futbolcu ”Bunu da beceremedik galiba. İspanyol mu denesek? Hayır milliyetçi diye geçiniyorsunuz ya” ifadelerini kullandı.

Kariyerinde daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’da da forma giyen Olcan Adın’ın dikkat çeken paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Milli formayı daha önce 10 kez giyen Adın, Stefan Kuntz tercihini eleştirerek Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderme yaptı.