Yaşam

Nusret tartışmasına Sabah başyazarı da katıldı: Bir insanın başarısı kadar diğer insanları öfkelendiren durum pek yoktur

"Nusret'leri korumamız gerekmiyor mu?"

17 Kasım 2019 14:49

New York'taki et restoranında çalışan 4 garsonla mahkemelik olan ve 250 bin dolar tazminat cezası alan Nusret Gökçe'nin çalışanları, Gökçe'nin Scarface etkisinde olup sürekli kendini 'Mafya Babası'na benzettiği söyledi. Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas da Nusret tartışmasına katıldı. Barlas, “Bir kişinin kendi alanında elde ettiği başarı kadar, diğer insanların kıskanmaktan çok öfkelenmelerine sebep olan durum pek yoktur. Bunu özellikle siyasette görmüyor muyuz?” diyerek Nusret Gökçe’yi savundu.

TIKLAYIN - ABD Federal Mahkemesi'nden Nusret'e 250 bin dolarlık para cezası

Barlas, Acun Ilıcalı’nın Nusret Gökçe hakkındaki açıklamalarına değinerek, “Başarı tabii ki bir varış noktası değildir, sadece bir yolculuktur. Nusret de bu yolculuğun daha başındadır. Ama başarısının meyvelerini ilk elde nasıl değerlendirdiğini köyü olan Erzurum'un Şenkaya İlçesi Paşalı Köyü'nde anne ve babasının ismi olan, "Fatma-Faik Gökçe Külliyesi"ni yaptırmasından biliyoruz. Külliye, 4 bin metrekarelik arsaya yapılan ve yaklaşık 4,5 milyon liraya mal olan cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden oluşuyor. Ne diyorsunuz? Nusret'leri korumamız gerekmiyor mu?” ifadesini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın



 :