Gündem

Nişanlısıyla sokakta yürürken, kendilerine laf atan kişi tarafından öldürüldü!

Saldırgan, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı

01 Ağustos 2022 08:58

İstanbul'da nişanlısıyla birlikte sokakta yürüyen İbrahim Öncel, kendilerine laf atarak sataşan Arif Ekrem Marangoz tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; Bayrampaşa’da, İbrahim Öncel cumartesi günü 03.00 sıralarında nişanlısı Ecem Naz K. ile Yenidoğan Mahallesi’nde yürüyordu. Yanlarına yaklaşan bir kişi kendilerine sözlü olarak sataştı. Nişanlı çift, karşılık vermeden yürümeye devam etti. Laf atan kişi bu sefer küfür ve hakaret ederek Öncel’e arkasından bıçağını defalarca sapladı. Öncel kanlar içinde yere yığılırken, nişanlısı çevreden yardım istedi. Saldırgan ise kaçtı. Ekipler olay yerine geldi.

Hastaneye kaldırılan İbrahim Öncel hayatını kaybetti. Polis ekipleri, adının Arif Ekrem Marangoz olduğunu belirlediği saldırganı da yakaladı.

Adliyeye çıkarılan Marangoz, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Marangoz’un, Öncel’i bıçaklayarak öldürmeden önce sokakta bulunan başka kişilere de saldırdığı, bu kişilerin kaçarak canlarını zor kurtardıkları belirlendi.