Spor

Nicolo Zaniolo'dan transfer yanıtı!; İtalya'ya geri dönecek mi?

25 Mayıs 2024 15:12

Sezonu Galatasaray'dan kiralandığı Aston Villa'da geçiren Nicolo Zaniolo, yaşadığı sakatlık nedeniyle İtalya Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda yer almadı. İtalya Serie A'da yeniden forma giyip giymeyeceğine ilişkin konuşan Zaniolo, Milan ve Fiorentina ile ilgili de çarpıcı bir itirafta bulundu.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle İtalya'nın EURO 2024 kadrosunda yer almayan Nicolo Zaniolo bu durumdan dolayı oldukça mutsuz olduğunu belirtti.

Zaniolo, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "EURO2024'te olacağıma çok inanmıştım, her ne pahasına olursa olsun orada olmayı arzuluyordum. Dünya Kupası'nda yer almak için daha çok çalışacağım. Hedefim bu." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ayrılarak İtalya Serie A'ya dönme ihtimali üzerine de konuşan Zaniolo, "İtalya'ya geri dönme olasılığı? Bunun ne kadar olduğunu, kaç takımın benimle ilgilendiğini bilmiyorum. Fiorentina'nın ilgisini okudum ve mutlu oldum ama nerede oynayacağımı söylemek için çok erken. İtalya'yı özlüyorum ama bugün her şey mümkün." dedi.

Milan ile adı anılan ve Roma döneminde birlikte çalıştığı Paulo Fonseca ile ilgili soruya ise Zaniolo, "Fonseca müthiş bir teknik direktör. Çok iyi, dürüst biri. Hücum oynamayı seviyor. Her sorunu direkt yüzünüze söylüyor." ifadelerini kullandı.

Milan'ın transfer listesinde olduğu söylenen Zaniolo bu durum için ise "Bazı görüşmeler vardı ama sonra bir şey olmadı." şeklinde konuştu. (NTV Spor)