Gündem

New York’taki yemeği organize eden derneğin sponsorluk tarifesi ortaya çıktı: Erdoğan’la fotoğrafa girmek 100 bin dolar

19 Eylül 2023 06:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York’ta katıldığı yemeği organize eden derneğin sponsorluk tarifesi ortaya çıktı. Buna göre, 100 bin dolar ödeyenler protokol masasına oturdu, sahnede toplu fotoğraf çekimine katıldı.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki akşam Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından New York'taki Rockefeller Plaza'da düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Akşam yemeğinin oturma düzeni ve programı da TASC tarafından hazırlanan sponsorluk tarifesine göre belirlendi.

Sözcü’de yer alan habere göre, TASC'ın yayınladığı broşüre göre, 100 bin dolara sunulan "Platin Sponsorluk"ta, “Cumhurbaşkanı ile toplu fotoğraf çekiminde sahneye davet edilmek; Sahnede teşekkür plaketi almak; Cumhurbaşkanlığı protokol masasından bir kişilik yer; İkinci protokol masasından iki kişilik yer; Erdoğan ve bakanlarla özel toplantıya katılım; program süresince dijital ekranlarda ön planda tutulma” gibi imkanlar sağlandı.

45 bin dolar ödeyen "VIP Sponsorlar" ise “Cumhurbaşkanı ile toplu fotoğraf çekiminde sahneye davet edilmek; İkinci protokol masasından iki kişilik yer; Erdoğan ve bakanlarla özel toplantıya katılım; Program süresince dijital ekranlarda ön planda tutulma” hakkını kazandı.