Spor

Nenad Bjelica'dan kart uyarısı!

Trabzonspor, Ankaragücü ile oynadığı son 11 lig maçında da yenilgi yüzü görmedi

08 Mayıs 2023 11:30

Süper Lig'de son 5 maçta 1 puan toplayan Trabzonspor, kendine gelmek istiyor. Nenad Bjelica Ankaragücü karşısında oyuncularına karşı kart uyarısında bulundu.

5 maçtan sadece 1 beraberlik çıkaran Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Dorukhan Tököz, Naci Ünüvar ve Stefano Denswil ile kart cezalısı olan Anastasios Bakasetas sahaya çıkamayacak. Manolis Siopis ve Trezeguet'nin oynama ihtimali düşük bulunurken sakatlıkları geçen Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın ise maça ilk 11'de başlayabileceği öğrenildi.

Eksik kalmayın uyarısı

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Nenad Bjelica, rakibin son oynadığı karşılaşmaları ve özellikle de kupada Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetin detaylarını dikkatlice izledi. Takımın başında çıktığı iki maçta da öne geçmesine rağmen görülen kırmızı kart sonrası 10 kişi kalan ve sahadan mağlubiyetle ayrılan Bjelica, bu mücadeleyle birlikte talihsizliğine de son vermek istiyor. Bu nedenle maçın önemini oyuncularına anlattı.

Ankaragücü'ne kaybetmiyor

Trabzonspor, Ankaragücü ile oynadığı son 11 lig maçında da yenilgi yüzü görmedi. Bordo-mavililer 4 beraberlik ve 7 galibiyet elde etti. Öte yandan bir dönem Trabzonspor forması da giyen Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın deplasmanda yenemediği (6 mağlubiyet - 1 beraberlik) takımlar arasında Trabzonspor ilk sırada.

5 futbolcu kart sınırında

Trabzonspor ile Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi bordo-mavililerde 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Eren Elmalı, Siopis, Marc Bartra, Umut Bozok ve Uğurcan Çakır sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak (18 Mayıs Perşembe) olan kritik Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Nenad Bjelica: "Taraftarlarımız desteğe gelsin"

Trabzonspor'un Hırvat teknik adamı Nenad Bjelica, Ankaragücü maçı öncesi taraftarlara seslenerek, "Bu maç desteğe ihtiyacımız var, herkesi tribüne bekliyoruz" dedi. Sosyal medyadan yapılan paylaşım sonrasında taraftarlar da teknik direktörlerine destek mesajı verdi. (Sabah)