Spor

Nenad Bjelica: "Galibiyet için buraya geldik"

Izet Hajrovic: "Galatasaray'da oynadım ve mutluydum ama bazı sıkıntılar oldu" Olgucan KALKAN / İSTANBUL (DHA) - Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'in teknik direktörü Nenad Bjelica ve Bosna Hersekli futbolcusu Izet Hajrovic, Fenerbahçe ile oynayacaklar

29 Kasım 2018 00:06

Izet Hajrovic: \"Galatasaray\'da oynadım ve mutluydum ama bazı sıkıntılar oldu\"

Olgucan KALKAN / İSTANBUL (DHA) - Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb\'in teknik direktörü Nenad Bjelica ve Bosna Hersekli futbolcusu Izet Hajrovic, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi D Grubu beşinci hafta karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Nenad Bjelica, \"Çok iyi bir konumda üst turu garantileyerek İstanbul\'a geldik. Karşılaşmaya en iyi kadromuzla çıkacağız. Fenerbahçe\'nin iç işleri bizi ilgilendirmez. Galibiyet için buraya geldik. Galibiyet almak için yarın akşam sahada olacağız. Biz her zaman en güçlü takımımızla lig veya Avrupa ayırt etmeden yola çıkıyoruz. Her daim 3 puan için oynuyoruz. Bizim tek bir amacımız var, o da galibiyet\" dedi.
HAJROVIC: \"GALATASARAY\'DA OYNADIM VE MUTLUYDUM AMA BAZI SIKINTILAR OLDU\"
Dinamo Zagreb\'in bir dönem Galatasaray\'da forma giyen Bosna Hersekli futbolcusu Izet Hajrovic ise Galatasaray ile FIFA\'lık olmasına ilişkin gelen bir soruya, \"Net olarak buna cevap vermek istemiyorum. Galatasaray\'da oynadım ve mutluydum ama bazı sıkıntılar oldu. Konunun detaylarına girmek istemiyorum\" yorumunu yaptı.
Yarın Fenerbahçe ile oynayacakları maçı değerlendiren Hajrovic, şu ifadeleri kullandı: \"Genel olarak bu şehri çok seviyorum. Bu şehirde bana saygı duyuyorlar. Fenerbahçe\'nin Türkiye\'de ligde zor durumda olduğunu biliyoruz. Belli kaliteleri var ve zorlanacağız fakat kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe kendi seyircisi önünde oynayacak. Olumsuz bir durumda olsalar da belli bir kaliteleri var. İyi maç çıkarmaya çalışacaklar ve bizim de tedbirli olmamız gerekiyor. Biz bu grupta gereken başarıya gösterdik ve buna devam edeceğiz.\"
Öte yandan Hırvatistan ekibi Ülker Stadyumu\'nda yaptığı antrenman ile yarınki maçın hazırlıklarını noktaladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Bjelica\'nın açıklamaları
- Hajrovic\'in açıklamaları

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir