Spor

NBA yıldızı, 'Egg Boy' yazılı ayakkabıyla sahada

17 yaşındaki Will Connolly, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen saldırının ardından Müslümanları suçlayan açıklamalarıyla tepki çeken Avustralyalı Senatör Anning'in kafasında yumurta kırmıştı

20 Mart 2019 22:38

NBA oyuncusu Ben Simmons, Yeni Zelanda'daki terör saldırısının ardından Müslümanları suçlayan Avustralyalı Senatör Fraser Anning'in kafasında yumurta kıran 17 yaşındaki Will Connolly'e destek için "Egg Boy" yazılı ayakkabıyla maça çıktı.

NBA oyuncusu Ben Simmons, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından Müslümanları suçlayan açıklamalarıyla tepki çeken Avustralyalı bağımsız Senatör Fraser Anning'in kafasında yumurta kırarak protesto eden 17 yaşındaki Will Connolly'e maç esnasında giydiği ayakkabıyla destek verdi.

Aslen Avustralyalı olan ve Philadelphia 76ers forması giyen Simmons, dün gece Charlotte Hornets ile yapılan maçta, Connolly'nin "Egg boy" lakabına ithafen "Egg Boy" yazılı bir ayakkabı giydi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda da Connolly'i "Efsane" olarak niteleyen Simmons, geçen hafta Sacramento Kings karşılaşmasında "Yeni Zelanda için dua edin" (Pray for NZ) yazılı ayakkabı giyerek, terör saldırılarına tepki göstermişti.