Spor

NBA'de olaylı gece: Karl Anthony Towns ve Joel Embiid parkede birbirine girdi

31 Ekim 2019 09:20

Philadelphia 76ers ve Minnesota Timberwolves arasında oynanan karşılaşma iki dev pivotun kavgasına sahne oldu. Maçın 3. çeyreğinde bir pozisyon sonrası bir anda kavga etmeye başlayan Joel Embiid ve Karl Antony Towns'ı, diğer oyuncular ve görevliler zorlukla ayırabildi.
 

Sözcü'nün aktardığına göre daha önce de birbirlerine 'laf atma' geçmişine sahip olan iki oyuncunun kavgasında Embiid'in parmağının bir noktada Towns'ın gözüne girdiği görüldü. Video incelemesinin ardından hakemler iki oyuncuyu da ihraç etti. Oyunculara verilecek cezanın bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Maç sonrası Twitter'da paylaşım yapan Embiid, "Ben aslanlar arasında büyütüldüm, bu akşam bana bir kedi saldırdı" ifadesini kullandı.
 
Sixers pivotu, kavgayla ilgili basın toplantısında da konuştu: "Ortada bir şey yokken, bir anda oldu. İşler benim istediğim gibi gidiyordu. Bilmiyorum, sanırım son pozisyonda, top kaybetmelerine neden olduk, kollarımız birbirine takılmış haldeydi. Bir baktım beni tutuyordu, birbirimizi tutuyorduk. Ama bu basketbol. Bu benim iyi olduğum şey. İnsanların kafasının içine girmeyi seviyorum."
 
Kavganın diğer tarafındaki isim Towns da yaşanan olaylarla ilgili fazla konuşmamayı tercih ederek, 'rekabetçi bir maç oldu' demekle yetindi.