Medya

Nagehan Alçı: Tanju Özcan derhal CHP’den ihraç edilmeli, iktidarın görevlendirdiği ajan olsa bu kadar zarar veremez ana muhalefet partisine

Tepki çeken Tanju Özcan, kadınlardan özür dilemiş, "Tecrübeli bir siyasetçinin böyle bir anıyı orada anlatmaması gerekiyordu" demişti

02 Eylül 2021 10:00

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın çocuğu olmadığını söyleyerek kendisinden yardım isteyen kadınla ilgili olarak anlattığı "anı"ya tepki gösterirken, "Midem bulandı. Bir kadın olarak çok öfkelendim. İsyan ettim" dedi. 

Alçı, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Bu yaptığı hem kadın kimliğine hem de kadınların başörtüsüne hakaret.

Kemal Kılıçdaroğlu ne kadar uğraşırsa uğraşsın Özcan gibi isimler yüzünden CHP’nin mütedeyyin Anadolu insanına ulaşma imkanı yok.

Ya da şöyle diyelim… Eğer mevcut rejim CHP’nin mütedeyyin insanlarımıza ulaşmamasını istiyorsa tam da iktidarın ihtiyacı olan profil Tanju Özcan.

İktidar bloku CHP ile dindarlar arasında gerilim istiyorsa işte karşınızda bulunmaz kaftan!

Şayet Sayın Kılıçdaroğlu samimi bir şekilde CHP’yi dönüştürme arzusunda ise -ki ben öyle olduğu kanaatindeyim- Tanju Özcan derhal CHP’den ihraç edilmeli. Ama yapacağını sanmam.

İktidarın görevlendirdiği ajan olsa bu kadar zarar veremez herhalde ana muhalefet partisine."

Yazının tamamı için tıklayın.

TIKLAYIN - Bolu Belediye Başkanı Özcan, kadınlardan özür diledi: "Tecrübeli bir siyasetçinin böyle bir anıyı orada anlatmaması gerekiyordu"