Spor

Murat Özkaya'dan Ali Koç'a yanıt: Fenerbahçe'nin her yerinden Koç Holding'in markaları fırlıyor, Beşiktaş Stadı'nın adının Tüpraş olması için büyük paralar ödendi

Murat Özkaya (soldaki), Ali Koç (sağdaki)

16 Mart 2024 19:10

Sabah yazarı Levent Tüzemen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya hakkındaki açıklamaları üzerine, Özkaya ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Tüzemen Özkaya’nın, Fenerbahçe'nin her yerinden Koç Holding'in markaları fırlıyor. Beşiktaş Stadı'nın adının Tüpraş olması için büyük paralar ödendi. Ben de Galatasaray ile sponsorluk anlaşması yaparken kulübün marka değerini düşünerek hareket ettim." dediğini aktardı.

Sabah yazarı Levent Tüzemen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya hakkındaki açıklamaları üzerine Murat Özkaya ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

İşte Özkaya'nın Tüzemen'e yaptığı açıklamalar:

"Selahattin Baki'yi aradım"

"Basın toplantısı sırasında Selahattin Baki'yi aradım ve Ali Bey'in açıklamaları üzerine yayına bağlanmak istedim. Ama olmadı. Bağlansaydım, Thiam ve Samu Saiz transferleri ile sponsorluk konusunda açıklama yapacaktım. Thiam'ı Kayseri satmak istiyordu ben teklif yaptım, Thiam alt ligde oynamayacağını söyledi, Pendikspor aldı. Sivassporlu Saiz için Sayın Mecnun Otyakmaz'dan görüşme izni istedim. 250 bin Euro önerdim düşük bulundu. 250 bin Euro peşin, 200 bin Euro da alt yapı sponsoru olarak oyuncuyu aldım.

"Fenerbahçe'nin her yerinde Koç markaları var"

Fenerbahçe'nin her yerinden Koç Holding'in markaları fırlıyor. Beşiktaş Stadı'nın adının Tüpraş olması için büyük paralar ödendi. Ben de Galatasaray ile sponsorluk anlaşması yaparken kulübün marka değerini düşünerek hareket ettim."

Ali Koç ne demişti?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında; "Üç İstanbul kulübünün.(Eyüpspor, Pendikspor ve Galatasaray) birbirlerine yakınlığı herkesin malumudur. Alın size koalisyon." ifadelerini kullanmıştı.

TIKLAYIN - Ali Koç'tan Galatasaray'la ilgili sert sözler: 3 Temmuz'da malum örgütle nasıl mücadele ettiysek, bu camiayla da benzer şekilde mücadele içinde olmalıyız