Gündem

Mülkiyeliler Birliği 48. Olağan Genel Kurulu'nda iki liste yarışıyor

Genel kurulda, Yetiştik Çünkü Biz (YÇB) grubu ve Güçlü Mülkiye 2023 grubu yarışacak

Mülkiyeliler Birliği logosu ve ana binası

25 Mart 2023 15:38

T24 Ankara

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunlar Derneği Mülkiyeliler Birliği'nin 48. Olağan Genel Kurulu, 26 Mart Pazar günü fakültedeki konferans salonunda saat 10.00'da yapılacak. 

Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanı İlker Akcasoy, yarın yapılacak Mülkiyeliler Birliği 48. Olağan Genel Kurulu'nda tüm üyeleri oy kullanmaya çağırdı. 

Yetiştik Çünkü Biz (YÇB) ve Güçlü Mülkiye 2023 gruplarının yarışacağı genel kurul için Akcasoy'un yaptığı çağrıda şunlar kaydedildi:

"Ülkemiz için tarihi bir eşiğin hemen öncesinde, yarınlarımızı nasıl inşa edeceğimize karar vereceğimiz 48. Olağan Genel Kurulumuzu 26 Mart Pazar günü fakültemizde gerçekleştireceğiz. Ülkemizin ağır sorunları karşısında umudumuzu, heyecanımızı ve coşkumuzu diri tutmak ve değerlerimizin yaşam bulması için çalışmak hepimizin önceliği olmalıdır. Bu nedenle Genel Kurulumuzun demokratik bir Türkiye’nin inşasına, ihraç edilen ve emekliliğe zorlanan hocalarımızın fakültemize dönmelerinin sevincine vesile olmasını umuyor, tüm üyelerimizi Fakültemize gelerek oy kullanmaya davet ediyorum." 
Birlik yönetiminden yapılan açıklamada, “genel kurul süreci bir bütündür, sadece oy verme aşaması için değil, sabah saat 10.00’dan itibaren kurul toplantılarına katılıp görüşlerinizi paylaşarak Mülkiyeliler Birliği’nin geleceğine katkıda bulunmanızı diliyoruz” denildi.

Genelkurula katılmak için yola çıkan İstanbul Mülkiyeliler Birliği’nin bir grup üyesi 

Genel Kurul'da yeni Yönetim Kurulu'nun yanı sıra Denetim Kurulu, Onur Kurulu, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Denetim Kurulu ile Yüksek Danışma Kurulu üyeliklerine de seçim yapılacak. 

Yetiştik Çünkü Biz grubunun aday listesi şöyle:

Yetiştik Çünkü Biz grubu Yönetim Kurulu adayları

Güçlü Mülkiye 2023'ün grubunun aday listesi şöyle: