Gündem

Muharrem İnce: Rahmi Turan, Talat Atilla'nın 'kendisini oyuna getirdiğini' söyledi

Rahmi Turan dün yayımladığı köşe yazısında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve CHP'li İnce'den özür dilemişti

27 Kasım 2019 20:16

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, hakkında saraya giderek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü iddia ettiği CHP'li Muharrem İnce'yi arayarak özür diledi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP'li İnce "Biraz önce Rahmi Turan aradı. 'Sağlık sorunları olduğunu, bu sorunları yaşarken Talat Atilla’nın bu haber yüzde yüz doğru diyerek kendisini oyuna getirdiğini' söyledi" diye yazdı.
 
"CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin paylaşımının tamamı şöyle: 
 
Biraz önce Rahmi Turan aradı. 'Sağlık sorunları olduğunu, bu sorunları yaşarken Talat Atilla’nın bu haber yüzde yüz doğru diyerek kendisini oyuna getirdiğini' söyledi. 'Aklandınız artık, buna sevindim, sizden tekrar özür diliyorum' dedi."
 
Rahmi Turan, Sözcü gazetesinde yer alan 26 Kasım tarihli "Özür diliyorum!" başlıklı yazısında “Doğru olmadığı anlaşılan haberde adı geçen: Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'dan, CHP eski Yalova milletvekili ve Cumhur­başkanı adayı Muhar­rem İnce'den, ve tüm siz sevgili okurlarımdan özür dili­yorum” ifadelerine yer vermişti.