Gündem

Milli Savunma Bakanlığı: Barış Pınarı Harekâtı'nda silah kazası sonucu bir asker şehit oldu

Piyade Sözleşmeli Er Caner Selimoğlu Şanlıurfa'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Kars'ın Susuz ilçesinde toprağa verilecek

22 Ekim 2019 01:11

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekat Bölgesinde silah kazası sonucunda ağır yaralanan bir askerin hastanede şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Barış Pınarı Harekât Bölgesinde 21 Ekim 2019 tarihinde meydana gelen silah kazası sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur” denildi.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadesine de yer verildi.

Piyade Sözleşmeli Er Caner Selimoğlu’nun şehit olduğu haberi, Kars’ın Susuz ilçesine bağlı Yaylacık Köyünde oturan ailesine haber verildi. Gülistan-İlhan Selimoğlu çiftinin 5 çoğundan biri olan şehit Caner Selimoğlu’nun bekar olduğu ve babasının vefat ettiği öğrenildi.

Askeri yetkililerden acı haberi alan aile büyük üzüntü yaşadı. Türk bayrağı asılan şehit evine yakınları taziyeye geldi. Şehit Caner Selimoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Yaylacık Köyü'nde toprağa verilecek.