Dünya

Michael Schumacher'in kardeşi Ralf Schumacher, bir erkekle ilişkisi olduğunu açıkladı; oğlundan destek geldi

Schumacher eşcinsel bir ilişki yaşadığını açıklayan ilk F1 pilotu oldu ve bu sayede arkadaşları, ailesi ve F1 içinden önemli bir destek gördü

15 Temmuz 2024 13:04

T24 Dış Haberler

Eski F1 pilotu ve yedi kez F1 şampiyonu olan Michael Schumacher küçük kardeşi Ralf Schumacher, Instagram'da bir erkekle ilişkisi olduğunu açıkladı.

Schumacher Instagram'da partneriyle kol kola, batan güneşe bakarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. "Hayattaki en güzel şey, yanınızda her şeyi paylaşabileceğiniz doğru bir partnerinizin olmasıdır" ifadelerini kullandı. 

Schumacher eşcinsel bir ilişki yaşadığını açıklayan ilk F1 pilotu oldu ve bu sayede arkadaşları, ailesi ve F1 içinden önemli bir destek gördü.

Ralf Schumacher'in yakın arkadaşı ve aktris Carmen Geiss, eski Toyota sürücüsünün paylaşımının özgürleştirici olduğunu belirterek Instagram paylaşımından önce kendisiyle açılma olasılığını görüştüğünü söyledi.

Geiss, "Bu, üzerinde uzun uzun düşündüğü ve şimdi gurur ve güvenle aldığı cesur bir karardı. Eşcinselliğini açıklaması sadece kişisel bir zafer değil, aynı zamanda nihayet gerçek kimliğini korkmadan ve utanmadan yaşayabileceğinin ve sevebileceğinin de bir işareti" yorumunu yaptı.

Oğlundan destek

Schumacher'in oğlu David de yorum yapmakta ve babasının kararını övmekte gecikmedi. ADAC GT Masters sürücüsü, "Sonunda yanında kendini gerçekten rahat ve güvende hissedeceğin birini bulduğun için çok mutluyum. İster erkek ister kadın olsun, yüzde yüz arkandayım baba ve her şeyin en iyisini diliyorum. Tebrikler." dedi.